Stævnets geografiske opland

Sparekassen Danmark Cup udvikler sig fra år til år.

Udover, at vi ser tidligere deltagere komme igen, så ser vi år for år nye deltagere.

Stævnets gode ry for professionel afvikling og gode præmier forpligter. Kun ved konstant at forbedre stævnet og lytte til vores deltagere, kan vi gøre os fortjent til at se dem igen til stævnerne i årene fremover.

Som det ses på billedet herover, kommer de deltagende hold primært fra DBU Jylland Region 1, 2 & 3. I 2017 havde vi desuden deltagelse fra Region 4 og sågar et enkelt hold fra København.

Af samme grund afvikles de enkelte rækker i så stor grad, som det er muligt, på tidspunkter, hvor de samme rækker ikke afvikler turnering i de respektive regioner.

Kommer I langvejs fra, tager vi altid hensyn til jeres afstand til stævnet når vi laver programmet. Det vil sige, at er I tilmeldt en række, der afvikles fra tidlig morgen, vil jeres første indledende kamp være lagt så sent som muligt.

I kan derfor roligt tilmelde jeres hold, selvom I endnu ikke har modtaget spilleplanen for jeres kampe i turneringsregi. Skulle regionen mod forventning ændre spilledato, så den falder sammen med afviklingen af den pågældende række ved Sparekassen Danmark Cup, refunderer vi naturligvis jeres tilmeldingsgebyr.

Deltagere til Cuppen i 2017

Scroll to Top